Haberler

Mus2 3.2.1 çıktı

Bu sürümdeki değişiklikler: Portelerin sesinin tek tek açılıp kapatılabilmesi özelliği eklendi. Eser bilgileri ekranına makam ve usul alanları eklendi. Hata gidermeleri (MAC’ta çift tıklayarak dosya açma). Ayrıntılı sürüm notlarına Sürüm…

Mus2 3.1.1 çıktı

Bu sürümdeki değişiklikler: • Metin alanlarında toplu olarak font/punto değiştirme özelliği eklendi. • Eser Bilgileri ekranına yeni özellikler eklendi. • Ahenk tablosunda bazı isimlerde değişiklik yapıldı. • Eserlerin topluca listelenebildiği…

Mus2 3.1.0 çıktı

3.x serisi ile abonelik sistemi başlamış oldu. Bir, iki ve üç yıllık tercihlerden biri ile abone olmak mümkün. Önceki sürümlere sahip kullanıcılar, mevcut programlarını kullanmaya devam edebileceklerdir. Abonelik sistemine geçmek…

Mus2 2.1.6 çıktı

Bu sürümde; farklı seslerde yazılan notaların renkli gösterimi, ahenk listesi ve yerleşim araçlarında geliştirmeler yapıldı. Mus2’nin yeni sürümleri için çalışmalara devam edeceğiz. Mus2’yi indirmek için tıklayın.

Mus2’ye giriş isimli video YouTube’da

Mus2 programının kısa tanıtımı, bir eserin notasının yazımı, farklı enstrümanlarla, farklı akortlardan seslendirilmesi ve transpoze edilmesi konularını açıkladığımız Mus2’ye giriş isimli videomuza youtu.be/CNU9oJko0b0 adresinden ulaşabilirsiniz.

mus2.com.tr yenilendi

İnternet sayfamız, kullanma kılavuzu ve nasıl yapılır bölümleri ile genişletilmiş haliyle, altyapısı da geliştirilerek yenilendi.

Mus2 YouTube kanalı açıldı

Mus2’nin kullanımına dair bilgiler ve ipuçları vermek amacıyla bir YouTube kanalı oluşturduk. Mus2 YouTube kanalına ulaşmak için tıklayın.

Mus2 2.1 çıktı

Mus2’nin yeni sürümü, SymbTr nota koleksiyonuna erişim imkânı sağlıyor.

11. Türk Müziği Günleri

ODTÜ Klasik Türk Müziği Topluluğu 2-5 Mart tarihleri arasında 11. Türk Müziği Günleri’ni düzenliyor. Konser takvimi için tıklayın.